Premium Sailing Team

Must päev

Tänane päev algas hommikul mõnusalt vastu tekki krabistava seenevihmaga. Õnneks see väljamineku hetkeks siiski taandus. Sellest tundis kõige suuremat heameelt mastimees Indrek, kes oma tormikad kaoju unustas.

Tuult oli oluliselt vähem kuigi pagid käisid hommikul veel 7m/s alla. See eest oli korralik loks. Esimene start selle nahka läkski kuna ei suutnud selle lainega roolida. Tagantuuled hakkasid see eest täna paremini välja tulema ja võitsime seal kohtasid.

Esimese sõidu tulemus siiski üheteistkümmnes kuna all väravas jäime taanalste sappa ning pidime väikselt kiirusel kehvemale halsile pautima.

Teises stardis panime valestardi ja pidime tagasi tulema. Grüssus hakkasime tagumisele otsale järgi jõudma aga viimase vastutuule sõitsime pöördele vastu ja hävisime räigelt. Tulemuseks sele regati kehveim eelviimane koht.

Kolmas sõit tõi õnneks natuke balsamit haavadele. Tegime musta lipuga kena stardi ja sõitsime õigele poole. Ülemises märgis siiski viiendad.

Allatuule otsal hakkas aga tuul vaikima ning lõpus viis parem halss räigelt vastu lainet ja hoovust mis siin on üle sõlme. Finishis siiski kaheksanda kuid suutsime korra vähemalt teisi Eesti paate edastada. Mingit olulist mõju see ei avaldanud kuna neil oli see kehveim sõit ja mahaviskamise korral läheb maha.

Technonicol on sõitnud suveräänselt võttes täna taas kaks esikohta. Fortel ja eile kolmandana olnud soomlastel täna kõrvalt vaadates nii hästi ei läinud kui väga heameel oli näha, et Forte püsib kõigest hoolimata ka teise päeva järel teisel kohal. Soomlased kukkusid kahjuks viiendaks nii, et täna suutsi Norra paadid ka “Norra MV-l” kaasarääkima hakata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *