Premium Sailing Team

Talvituma

44. nädalal tõstsime jahi kaldale, pesime ära, võtsime masti maha ning viisime kõik talveks sooja. 🙂

Töö iseenesest ei võtnud väga kaua aega, kuid logistilist ebaõnne ja ootamist oli pikalt. Algas kõik sellest, et meie treileril jäid pidurid peale ning aeg hakkas vaikselt kuluma üle loodetud graafiku. Kell viis lahkus kraana, sest tema jaoks oli tööpäev õhtus. Njah, esimene päev läbi. Tulemuseks: jaht Piritalt talvitumissadama kai äärde toodud ja treiler ka sinna servale sõidetud.

Teisel päeval viibis omakorda kraana. Õhtu jõudis taas kätte, jahte kogunes teisigi ja suuri mootorkaatreid idanaabrite juurest. Kui nüüd tagantpoolt võtma hakatakse, siis oleks me nagu viimased. Pidime peale passima. Premiumi välja tõstmine toimus täiesti pimedas – kell pool kuus õhtul.

Kolmandal päeval tegime kõik ülejäänu, mis postituse esimesest lausest järgi jäi.

1 Comment

  1. ivar

    kuule see pimedas tehtud on on väga sünge.. heas mõttes noh

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *