Premium Sailing Team

EM medalimeeskondade vastuvõtt Pärnu Jahtklubis 13.08.13

Pärnakad suutsid lühikese ajaga korraldada fantastilise vastuvõtu: sõna otseses mõttes Rongkäik, puhkpilliorkester, tulemusi kajastavad bännerid, maavanema, linnapea ja PJK ning EJL juhtide vastuvõtt, pressikonverents, tammepärjad, aukirjad, meened, kingitused!

Harva kui avamerepurjetamises heade tulemustega feim kaasneb. Seekord oli seda kuhjaga ja erilise üllatusena said PJK medlaimeeskonnad feimi lisaks ka sulli! Tase!

PJK tõestas selgelt, et on Eesti vaieldamatult parim Jahtklubi 2015 ORC EM läbiviimiseks ja oodata on parima korraldusega EM-i ORC ajaloos!

Premium Racingu poolt suurimad tänud ja respekt PJK meeskonnale eesotsas kommodoor Jüri Sõbra ja tegevjuht Indrek Ilvesega!

Täna on uhke olla Eesti purjetaja ja seilata sini-must-valge lipu all!

Tänud selle üleva emotsiooni eest:

Eesti avamerepurjetamise heale tasemele, medalimeeskondade lisaks Olympic ja Eero Panga mehed Revali kohvikust viiendad ning Amservi märkimisväärne EM-i avamereetapi võit on tulemused mille üle on põhjust au tunda.

Premiumi ORC EM meeskond kooseisus Andrus Aavaste, Ago Rebane, Arvi Kink, Karl Kolk, Martin Gustav Lepp, Margot Paali, Riho Koost ja EM-l Premiumi kooseisus kaaslöönud Cherie kapten Ivar Aru.

Erilised tänud roolimees Mati Sepale, kes on vaieldamatult maailma tipptasemel roolimees võisteldes ja võites ka Vahemerel ning Match Races üle maailma olles ISAF-i Matchi Rankingus 18. kohal.

Mati pühendumus ja sihikindlus ka kõige raskematel aegade tulemuste poole läbimurda peaks olema  eeskujuks mitte ainult purjetajatele vaid kõigil Eesti sportlastele.

Ja viimaseks kuid mitte sugugi vähemolulisena tänud Premiumi toetajatele eesotsas nimisponsor A. Le Coq, Atea, Nortal, One Sails, Extreme Sport/SLAM ja Arctic Sport Clubile.

Ilma teieta tulemusi ei saavuta!

 

Respekt!

 

Priit Tammemägi

kapten

Premium EST499

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *