Premium Sailing Team

Over and Out

See kaunis paari nädala tagune päikeseloojangu pilt sobib hästi Premium Racingu 2013 hooaega lõpetama.

overandout

 

Käesolevag teatame, et meie 2013 võistlushooaeg on lõppenud ja Premium sel aastal enam joonele ei tule.

Lõppenu on ilmselt Premium 6 aastase ajaloo edukaim hooaeg mida jäävad värvikalt ilmestame Eesti ja Soome meistritiitlid X 41 klassis ning kaks Euroopa MV hõbedat – X41 ja ORC arvestuses.

Siirad tänud kõigile kes nende tulemuste saavutamisele panuse andsid!

Premiumi kolmapäevakute kampaania on see eest üle kivide ja kändude kulgenud. Juba hooaja alguses oli selge, et kolmapäevakuteks harmoonilist bändi kokku ei saa kuid otsustasime siiski üritada.

Algus polnud kiita aga nagu ikka hakkas hooaja lõpp täitsa kokku kuivama. Niigi nappi kolmapäevakute tiimi tabas ridamisi vigastusi – murtud jalg ja katkised õlad tavapäraste haiguste lisaks. Kohati tundus, et kõik Eesti vigased pruudid on Premium peale kogunenud. Sellisene tegevus pole fan allesjäänutd tublidele ja nii jätkata pole mõtet. Sellest ka siis käesolev otsus. Käputäis järele jäänud Premiumi mehi kel veel silm särab ja vaim ning tervis vastu peab kolib hooaja viimasteks võistlusteks Eero juurde Reval Cafesse:)

Täname kõik sel hooajal Premium värvides võistelnud, nende omakseid, kiidame konkurenet ja korraldajaid ning teeme sügava kummarduse headele toetajatele.

 

Premium Racing

Over and Out

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *