Premium Sailing Team

Kaks musta kassi

Kui saaks jätaks järgnevad read kirjutamata ning suurema osa kogu tänasest päevast elust välja. Aga, et kõik ausalt ära rääkida peab alustama sellest, et hommikul rattaga tööle sõites jooksis must kass üle tee ja natukese aja pärast teine.

Öelge veel, et see midagi ei tähenda. Eriti inimestele, kes teevad oma sisseoste USDs. Aga see pole selle blogi teema….

Ei pea vist lisama, et kumbki nendest kassidest ei näinud välja selline:

Kolmandal kolmapäevakul algas kõik väikese “alamäega”. Mehi kokku ei saanud ja pidime tuttavaid appi kutsume. Siiksi sõitsime alakaalulistena kuid üllatuslikult see raskekaaluliste meeskondadega jahtide võrreldes grüssus oluliselt ei mõjutanudki.

Starti jäime vöörimehe hinnangul 7 seki hiljaks kuid positsioon polnud paha. Edasi läks sõit nädalavahetuse EMV täpse koopiana. Tuule suund, tugevus ja raja pikkus kõik suht sama.

Esimeseks ülemisek märgisk olime suveräänselt teisel kohal kaotades stardivõitnud Technonicolele 4-5 paadipikkusega.

Siis saabus esimene “must kass”. Kuigi võtsime märgi oluliselt kaugemalt kui EMV-l jäi see sigudik siiski rooli taha kinni ning vedasime märki vähemalt kümmekond meetrit sabas.

Kui viimati sai EMV korrlduse kohta pisut nurisetud siis nüüd tuleb tõdeda, et märks oskavad nad kolmapäevakutega võreldes oluliselt paremini panna….

Plaanisime karistuse 360 kraadi teha ümber alumise märgi kuna vahe tagantulijatega oli endiselt turvaline. See siiki ei õnnestund ja kaotasime ka seal pisut aega. Tegime ringi natukese aja pärast kui olime uuesti kiirust saanud.

Lõppes see jama sellega, et viimases ülemises märgis olime Fortele kaotanud ca paadipikkuse.

Edasi järgnes teine “must kass”. Spinni jäi ülesvõtmisel foka latti taha kinni, siis oli ülestõmme mingil imelisel viisil ümber vöörtaagi ja fokat seetõttu alla ei saanud. Puhta p….

Kurbusega tuleb tunnistada, et kapten tarvitas suhteliselt ebaaristokraatlike ja kõva häälseid väljendeid. Ebaviisakas aga nii oli ka see päev.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *