Premium Sailing Team

ORC EM-l eestlastel võimas algus

orc em 1 päev

 

Foto: ksss.se

Rootsis, Sanhamnis algasid 60 jahi osavõtul 2013 aasta ORC Euroopa meistrivõistlused avamerepurjetamises, kus eestlased startisid näljaselt. ORC 3 grupis proovib eelmise aasta maailmameistrivõistluste neljandat kohta parandada Pärnu jaht Sugar 2 Mihkel Kosega roolis. Esimese päeva kahes sõidus saadud 4. ja 1. kohaga on nad liidrikohal. Tihedalt  Sugar 2 kannul Rootsi kohalikud jahid Feelgood ja Team Arken Zoo. Tublilt purjetavad ka teised Eesti jahid Katarina II, kapten Aivar Tuulberg, neljandal kohal  ja Eero Panga juhitud Reval Café viiendal kohal..

ORC 2 grupis on liidriks äsja X-41 klassi Euroopa meistrivõistlustelt hõbeda saanud Kalevi Jahtklubi jaht Premium. ORC Euroopakatel on Premiumi Teamis: Priit Tammemägi, Mati Sepp, Andrus Aavaste, Ago Rebane, Arvi Kink, Martin Gustav Lepp, Karl Kolk, Riho Koost, Ivar Aru, Margot Paali, kes päeva mõlemas sõidus näitasid stabiilsust olles mõlemas sõidus teised. ORC 2 järgnevad Premiumile  Teknova Rootsist ja Silva Hispaniola Saksamaalt. Viiendal kohal jätkab Tiit Vihuli juhitud  Olympic. Äsja Eesti meistriks tulnud Juss Ojala sai teises stardis valelähte ning pidi mitu minutit purjetama tagasi, et uuesti alustada ja on kokkuvõttes 10. kohal.

 

Detailsem info ORC EM kodulehel: http://www.ksss.se/ORCi2013/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *