Premium Sailing Team

Euroopakatel Premium taas liidripositsioonil

orcem2

 

Foto: KSSS:SE

Rootsis Sandhamnis käimasoleval avamerepurjetamise ORC EM-l jätkab Premium ORC-2 klassi liidrina. Avapäeva kahele lühirajale järgnes teisipäeval kaks avameresõitu kogu distantsiga 98 miili. Avameri läks meil tagasihoidlikult – esimesel distantsil 9 koht ja nö pikalt avamerelt 6 koht, mis korrutati 1,5-ga läbi ning tabelisse veelkord 9 punkti.  Kokkuvõttes langesime teiseks.

Eile 08. augustil oli kavas 3 lühirada. Starti lükati vaikse ja ebastabiilse tuule tõttu 3,5 tundi edasi ja lõpuks peeti ainult üks sõit. Starti oodates oli piisavalt aega trimme sättida ja soome Xini Freedomiga käiku võrrelda. See tegevus kandis ka vilja ja peale head starti liikusime kerge õhuga kenasti.

Finišeerisime 1,08 min peale sakslaste Silva Hispaniolat aga ajavahe ei olnud piisav ja ümberarvestuse kaoasime neile 36 sekundiga. Kuid  2. koht tõstis Premium Teami taas liidriks.

ORC-2 klassi teistest Eesti paatkondadest on Olympic neljas. Avamerel head minekut näidanud Amserv oli eilses rajasõidus 13 ja jätkab seitsmendana.

ORC-3 juhib Sugar 2 ning eilse sõidu võitnud Aivar Tuulbergi mehed Katariina II-le teised. Reval Cafe viies.

Täna on tuult ja plaanis 3 lühirada. Tipus on punktivahed väiksed ja vigadeks ruumi ei ole.

Jõujoogi valikuga me vähemalt ei eksi nii, et ei muud kui lahingusse!

sass

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *