Premium Sailing Team

08.06.08 Premiumi sünna

Pühapäeva hommikuks sai aasta “Dream comes true”-d täis.

Premiumi sünnipäeva austas oma saabumisega ka suursponsori esindaja hr Kraus. Au ja kiitus! Aivar tuli pühapäeval esimese laevaga Hesasse, et meiega korralikus kreenis 5,5 tundi tagasi purjetada ja siis esmaspäeval jälle suure laevaga töö asjus Soome. Märkimisväärne!

Hommikul tegime pudru ja lõime Linnu sünnipäeva puhul läikima. Nõudepesu eest hoolitse Ormionu. Sellest on ka visuaalne tõend olemas juhul kui kapteni vett saanud telefonile õnnestub elu sisse puhuda. Siis paneme selle pildi rahvale raha eest vaatamiseks veebi!

Keskpäeva paiku avasime vahuveini pudelid ja tõstime plasmasspokaalid sünnipäevalapse terviseks.

Klaarid olime 12.50.  Jäime hetkeks 49er võistlusi vaatma kus kuuldavasti eestlased juhtisid.

Tuult tõstis kogu hommiku ja ca5h 30min kestnud ülesõidu ajal puhul SW-st 22-24 sõlme.

Esimeses roolivahis võttis Aarne. Edasi roolisid kõik tiimiliikmed 30-45mi vahtide kaupa treeneri T- Tõnuse hoolsa pilgu all meid Piritale.

 

Piritale jõudes istusime hetkeks Jahtklubi terassile ja võtsime topsikese sünnipäavalapse terviseks. Siinkohal ei saa mainimata jätta, et Viru Valge liiter on maksab sel 900 (!!!) krooni. Aga loll pole see kes küsib vaid see kes maksab…

Aga kümme seljankat ja üks kalasupp maitsesid oi kui hästi! Ja Aivari kuue päevae (!) tütar oli koos emmega sadamasse issile ja tema meeskonnale vastu tulnud. Ilus!

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *