Premium Sailing Team

Debora Rodriques

Premium on kuus päeva teel olnud ja Göta kanali läbinud. Jäänud veel viimane kanal Göteborgini.

Ülejäänud meeskond lahkub homme neljapäeval 29. juulil. Seega tekkis täna suurepärane võimalus osaleda juulikuu viimasel kolmapäevakul ja seda Debora Rodriquese vöörimehena.

Ilm oli fantastiline – temperatuur õhtul kell kümme koju sõitse veel 29,5 kraadi ning seltskond veel fantastilisem..

Rada oli 6-8-6-8-6+Fo. Kagutuul alguses 9m/s pärast vaikis. Kuigi vöörimees keeras spinnistardis paelad korralikult ümber poomi ning tegi alguses veel kõikvõimalikke apse kulges sõit kenasti ning esimeses ülemises märgis olime juba eesotsas. Teises ülemises märgis aga kogu teise grupi füüsilised liidrid.

Debora peal oli suurpärane atmosfäär kuigi mehi oli vähe – ainult viis ja apse oli kõvasti. Näiteks viimases alumises märgis kui juhtisime oli spinnifall räiges pusas ja spinni jäi pikalt poolde masti. Kapten ei teinud selle aja jooksul piiksugi – märkimisväärne enesevalitsemine – siin on mida õppida.

Sellest mis Debora peal võistluste ajal lubatud oli ei kannata rääkida – õlu, rumm, suits ja telefonikõned. Kui meie mehed sellest kuulevad tuleb ilmselt mäss aga nagu selgub ka nii saab kiiresti sõita.

Huvitav oli jälgida ka suurte sõitu. Kõva lahingu andis Amservile Charisma olles füüsiliselt ees kuid viimase grüssu tuule keeramisega tundus, et nad siiski hävisid kõvasti. Selge märk, et Šaraskin on selle paadi kõvasti liikuma saanud.

Kokkuvõttes jäi Premium kolmapäevakudi juhtima ja kuna järgmine kolmapäevak on alles 18. augustil siis selleks ajaks oleme tagasi, et tiitlit kaitsta.

Allkiri:

Debora Rodriques’i vöörimehe kt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *